כאן זה מתחיל. פריז, שבת בערב.אני קוראת כל יום את מדור האוכל ב ynet, וראיתי שלקוראים רבים יש שאלות שונות בנושאי בישול שלפעמים חשבתי שיש לי מה לומר להם....
תהיתי- למה לא לשלב בין אהבתי לבישול, הידע שרכשתי במשך לימודי בפריז ומענה לאנשים שיש להם שאלות?
אז זה הולך כך- אני אכתוב על נושאים שונים, לפעמים מלווים בתמונות הדגמה (לא תמיד יש לי זמן להכין הכל...) ואם יש למישהו שאלה/הרהור/תהיה ולאו דוקא על מה שאני כתבתי, או שמישהו מחפש מתכונים ספציפיים- זה המקום להתבטא!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה